OM OSS

Företaget köptes 1922 av Nils Edvin Holmer, min farfar. Han arbetade i järnaffären och fick erbjudande att köpa rörelsen. Butiken drivs på samma plats men i nya lokaler som byggdes 1985. Då var det nästan som ett nutida handelshus eftersom det även innehöll Pappershandel och ett Bageri.

Affärsdokument finns bevarade vilka är daterade 1901. Detta gör att Järnhandeln som idag drivs av tredje generationens järnhandlare har anor som är mer än 100 år gamla.  

Sortiment och inriktning har förändrats under åren, från att sälja fröer, spannmål och liknande till att idag vara en alljärnhandel med inriktning mot Industri, Företag och Konsument. 

En stor händelse var när jag på Näringslivsmässan som var den 22-23/4 2006 erhåller utmärkelsen ÅRETS FÖRETAGARE 2005.

Länk till tidningsurklipp från NST

 

SORTIMENT

Klicka på denna länk så öppnas en PDF med vårt lagersortiment: Lagersortiment.pdf

Länk till vår Facebooksida: facebook

Länk till aktuellt Kampanjblad: Kampanjblad / E-handel

TRANSPORT

Varutransporter inom Perstorp ombesörjer vi med vår paketbil.

Leveranser utanför Perstorp kan ske med DHL som vi har fraktavtal med.

 

HITTA HANTVERKARE

Kom in i butiken så förmedlar vi gärna kontakt med duktiga hantverkare.

 

OM BOLIST

BOLIST AB är en inköpsorganisation som består av över 200 oberoende bygg- och/eller järnhandlare av varierande storlek och inriktning.

Ofta har handlarna varit i branschen i flera generationer och samlat på sig gedigen erfarenhet och kunnande.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment kvalitetsprodukter till bra priser tack vare de förmånliga inköpsavtal BOLIST har med ca 200 leverantörer.

BOLIST-handlarna finns över hela landet och finns där kunderna finns. Vi är din lokala bygg- & järnhandlare och ditt självklara val när det gäller järn-, bygg- och trävaror.

När du kommer in i en BOLIST-butik är det många gånger ägaren själv som står bakom disken. Detta ger en speciell prägel på våra butiker, en prägel som ligger långt från opersonlig stormarknad.

Kom till din BOLIST-butik och upplev skillnaden!